04:01 uur 04-06-2024

Nieuwe duurzame ABS- en SAN-harsen werken als kant-en-klare oplossing en helpen de koolstofvoetafdruk te verminderen bij toepassingen in automotive en industrie- en verbruiksgoederen

  • Harsen bevatten tot 60% chemisch gerecycled styreen, toegewezen volgens het massabalansprincipe
  • Mogelijke verlaging van de koolstofvoetafdruk tot 18% ten opzichte van de gemiddelde industriële ABS- en SAN-kwaliteit*
  • De materialen zijn structureel en functioneel hetzelfde als fossiele tegenhangers en kunnen worden gebruikt met bestaande gereedschappen en apparatuur onder dezelfde verwerkingsomstandigheden.

PFÄFFIKON, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Trinseo (NYSE: TSE), leverancier van speciale materiaaloplossingen en fabrikant van kunststoffen en latexbindmiddelen, kondigde vandaag de lancering aan van nieuwe gerecyclede acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) en styreen-acrylonitril (SAN) harsen, verkrijgbaar onder de merknamen MAGNUM™ ECO+, MAGNUM™ CR en TYRIL™ CR.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Radu Botoaca

Tel: +49 6196 969 3025

E-mail: rbotoaca@trinseo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr