19:55 uur 05-06-2024

Americhem kondigt nieuwe Global Sustainability Leader aan

CUYAHOGA FALLS, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Americhem, Inc., een internationale sectorleider op gebied van innovatieve polymeeroplossingen, maakte bekend dat Lauren Lutikoff werd benoemd tot nieuwe Global Sustainability Leader. Deze inspanning kadert in de mondiale duurzaamheidscampagne van Americhem, “Americhem, a Sustainability Enabler,” die eind 2023 werd aangekondigd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240605321697/nl/

Lauren Lutikoff: Global Sustainability Leader (Photo: Business Wire)

Lauren Lutikoff: Global Sustainability Leader (Photo: Business Wire)

In haar nieuwe functie zal Lauren een centrale rol spelen om duurzaamheid in alle facetten van Americhems bedrijfsactiviteiten te integreren, zoals marktstrategie, klantenrelaties, technologie en operationele uitmuntendheid. Deze integratie beoogt om de concurrentiële edge van Americhem te bevorderen en tegelijk duurzame praktijken op te krikken als een onderscheidende factor voor Americhem. “Ik ben bijzonder enthousiast om Americhems missie aan te voeren om duurzame innovatie en milieubeheer in alle regio’s in goede banen te leiden, zodat we kunnen verzekeren dat ons engagement voor een groenere toekomst gerealiseerd wordt in elke actie en elk initiatief,” aldus Lauren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Lutikoff
Global Sustainability Leader

Americhem

llutikoff@americhem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr