08:00 uur 05-06-2024

Appcast benoemd tot Strategic Challenger in het 2024 Fosway 9-Grid™ for Talent Acquisition

De grootste HR-analist van Europa erkent voor het tweede opeenvolgende jaar het strategische momentum van Appcast op het gebied van talentacquisitie voor bedrijven.

LEBANON, N.H.–(BUSINESS WIRE)– Appcast, wereldwijd marktleider in marketingtechnologie en -diensten voor recruitment en selectie, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is uitgeroepen tot Strategic Challenger in het 2024 Fosway 9-Grid™ for Talent Acquisition. Het rapport stelt dat Strategic Challengers een breed scala aan talentacquisitie-oplossingen bieden die voldoen aan de recruitment- en selectiebehoeften van complexe, wereldwijde bedrijfsorganisaties.

In het Fosway 9-Grid™ verschijnt nu AppcastOne, als erkenning voor de programmatic-oplossing op het gebied van recruitmentmarketing. AppcastOne combineert programmatic, search, sociale en traditionele media in een uniek aanbod dat de selectie van kandidaten voor werkgevers transformeert.

“We zijn erg blij met de erkenning van Fosway voor onze toewijding aan het leveren van innovatieve, datagestuurde talentacquisitie-oplossingen,” zegt Roy Jacques, algemeen directeur voor het Verenigd Koninkrijk en EMEA bij Appcast. “Dankzij onze continue groei in Europa, sterke partnerschappen in de sector, productontwikkeling en absolute focus op het helpen van klanten om hun selectiedoelstellingen te behalen, kunnen we de status-quo van recruitmentmarketing en hiring voor de grootste werkgevers in de wereld stimuleren.”

“Naarmate werkpatronen complexer worden, wordt de strijd om geschoolde werknemers te vinden steeds verder aangewakkerd,” zegt David Wilson, CEO en oprichter van Fosway Group. “Appcast is erin geslaagd om verschillende kanalen te integreren en de TA-ervaring eenduidig te illustreren. Daarom zijn ze dit jaar uitgeroepen tot Strategic Challenger in het 9-Grid™ for Talent Acquisition.”

Het Fosway 9-Grid™ is een vijfdimensionaal model dat inzicht geeft in de relatieve positie van verschillende oplossingen en leveranciers in een bepaald marktsegment. Met het grid kunnen organisaties verschillende factoren vergelijken op basis van hun prestaties, potentieel, marktaanwezigheid, totale eigendomskosten en toekomstige marktontwikkelingen.

Ga voor meer informatie over AppcastOne naar https://www.appcast.io/appcast-one/

Over Appcast

Appcast is wereldwijd marktleider op het gebied van marketingtechnologie en -diensten voor recruitment en selectie. In juli 2023 nam Appcast Bayard Advertising over, een pionier op het gebied van recruitmentmarketing. Met geavanceerde technologie, ongeëvenaarde marktgegevens en een team van de beste recruitment marketeers in de sector, maken de technologie en diensten van Appcast de selectie van kandidaten voor ruim 2.000 klanten mogelijk. Appcast heeft zijn hoofdkantoor in Lebanon, N.H., met kantoren in heel Noord-Amerika en Europa. Appcast is een dochteronderneming van The Stepstone Group, een toonaangevend digitaal recruitmentplatform dat bedrijven met het juiste talent in contact brengt en mensen helpt de juiste baan te vinden. Ga voor meer informatie naar http://www.appcast.io .

Over het Fosway 9-Grid™

Fosway Group is de grootste HR-analist van Europa. Het Fosway 9-Grid™ biedt een unieke beoordeling van het belangrijkste leer- en talentaanbod dat beschikbaar is voor Emea-bedrijven. De analyse is gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek en inzichten van Fosway’s Corporate Research Network van meer dan 250 organisaties, waaronder BP, HSBC, PwC, RBS, Sanofi, Shell en Vodafone. Ga voor meer informatie over het onderzoek en de diensten van Fosway Group naar de website van Fosway op www.fosway.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Michiko Morales

Gabriel Marketing Group (voor Appcast)

1-202-805-2345

michim@gabrielmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr