12:14 uur 05-06-2024

Campagne van Sisvel ontsluiert patenten voor makers van cellulaire IoT-apparaten

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Sisvel, de operator van de toonaangevende cellulaire IoT-patentenpool, heeft een nieuwe informatiecampagne gelanceerd die makers van IoT-apparaten zal helpen hun weg te vinden door de juridische vraagstukken die gepaard gaan met het implementeren van de NB-IoT- en LTE-M-normen en de eenvoudige, efficiënte oplossingen te begrijpen die door de sector werden gecreëerd om de verdere groei van deze technologieën te verzekeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240604620463/nl/

De nieuwe campagne, te vinden via iotpatentpool.com, introduceert makers van IoT-producten in de wereld van technologielicentieverlening. Het omvat eenvoudige inleidingen tot concepten zoals patenten, normen, licenties en patentenpools. Het project legt ook de potentiële risico’s uit aan bedrijven die niet op de hoogte zijn van deze vitale onderwerpen, evenals de kosten en de tijdslimieten bij het onderhandelen van licenties een voor een met een veelheid van verschillende patenteigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@sisvel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr