09:00 uur 05-06-2024

Il Lanificio opent nieuwe winkels, met focus op internationale expansie

BIELLA, Italië–(BUSINESS WIRE)– Il Lanificio, het Italiaanse kledingtopmerk, kondigt enthousiast de opening van twee nieuwe winkels aan, in Pescara, Italië en Aubonne, Zwitserland. Met deze nieuwe openingen heeft Il Lanificio’s totale portfolio nu 18 winkels in heel Europa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240605639437/nl/

De winkel in Pescara gaat open op 7 juni en de Zwitserse winkel in juli. Dit is het derde internationale verkooppunt van Il Lanificio, naast de bestaande vestigingen in San Marino en Mendrisio in Zwitserland, en legt de focus op de groeiende aanwezigheid van het merk in Europa.

Il Lanificio is een eersteklas Italiaans kledingmerk voor dames en heren, dat bekend staat om zijn hoogwaardige stoffen, uitzonderlijke kleermakerswerk en zijn toewijding om gespecialiseerd, Italiaans vakmanschap rechtstreeks aan klanten te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen: via Camarco, njord@apcoworldwide.com
Jennifer Renwick +44 7928 471 013

Letaba Rimell +44 7715 530 664

Check out our twitter: @NewsNovumpr