06:44 uur 07-06-2024

Grid Dynamics en ASICS Digital winnen prijs voor Most Innovative Project bij de Contentstack Experience Awards 2024 (CXA)

Belangrijkste conclusies:

  • Grid Dynamics en ASICS Digital zijn de winnaars bij de Contentstack Experience Awards (CXA) van 2024 in de categorie Most Innovative Project.
  • Deze prestigieuze prijs erkent de samenwerking tussen Grid Dynamics en ASICS Digital bij het vernieuwen van een verouderde content setup, waarmee het bedrijf uitzonderlijk leiderschap en expertise in digitaal contentbeheer aantoont.
  • Het innovatieve project dat binnen een kort tijdsbestek werd uitgevoerd, kwam tot stand dankzij een enorme technologische ontwikkeling. De flexibele contentopstelling functioneerde vlekkeloos tijdens Black Friday, wat nog eens de effectiviteit van Grid Dynamics in het leveren van digitale transformatie benadrukt.

SAN RAMON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Grid Dynamics Holdings, Inc. (NASDAQ: GDYN) (Grid Dynamics), een toonaangevende leverancier van technologieconsulting, platform- en productengineering, AI en geavanceerde analysediensten, heeft vandaag aangekondigd dat het de prijs voor Most Innovative Project heeft gewonnen bij de 2024 Contentstack Experience Awards (CXA).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Cary Savas

+1 (650) 523 5000

csavas@griddynamics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr