09:05 uur 07-06-2024

OpenX kondigt internationale uitbreiding aan van TV by OpenX naast versterking in de VS

OpenX gaat verder met haar lopende initiatief om de voordelen van lineair met de prestatieverbeteringen van CTV te combineren.

PASADENA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– OpenX Technologies, Inc., een van de toonaangevende platformen voor omnichannel toelevering ter wereld, maakte vandaag de internationale uitbreiding bekend van TV by OpenX naar Australië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Parallel hiermee bevordert OpenX ook TV by OpenX in de VS om gedifferentieerde, door gegevens aangestuurde curatie, klaar voor de toekomst, aan biedbare CTV van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Wereldwijde uitbreiding

De wereldwijde uitbreiding van TV by OpenX markeert de eerste stap in de richting van transparante, biedbare CTV (connected tv) in Australië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, zodat kopers naar doelkijkers kunnen doorgaan wanneer zij kiezen om naar CTV te kijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoey Larsen

zoey.larsen@openx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr