14:24 uur 10-06-2024

Engelhart Commodities Trading Partners gaat akkoord om Trailstone over te nemen om haar engagement voor de energieovergang te versterken

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Engelhart Commodities Trading Partners, een internationaal bedrijf actief in de handel in grondstoffen, kondigt met genoegen aan dat het de voorwaarden heeft overeengekomen voor de overname van Trailstone, een internationaal energie- en technologiebedrijf, van Riverstone.

De voltooiing van de overname, die afhankelijk blijft van goedkeuring door de regelgevende instanties, zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 plaatsvinden.

Het akkoord is voor beide bedrijven een belangrijke gebeurtenis omdat het een getuigenis is van het gedeelde engagement om het succes van de overgang naar schone energie te verzekeren. Deze transactie versterkt niet alleen hun handelscapaciteiten en technologische vermogen, maar genereert ook waarde dankzij de actieve ondersteuning van een duurzame toekomst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op met: Cosmo Shield (cosmo@cosmocreativecontent.co.uk)

Check out our twitter: @NewsNovumpr