18:34 uur 12-06-2024

LTIMindtree en SNP Launch MELD ®: collaboratief serviceplatform voor acquisitie- en desinvesteringsprogramma’s voor SAP-klanten

WARREN, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieadvies- en digitale oplossingen, heeft in samenwerking met SNP, een toonaangevende leverancier van software voor het beheer van complexe digitale datatransformatieprocessen, zijn nieuwste platform ‘MELD’ gelanceerd voor versnelde en betrouwbare realisatie van fusies, acquisities en desinvesteringen dat zorgt voor de versnelling van data-integraties en procesharmonisaties voor klanten.

Bedrijven die aan deze initiatieven beginnen, hebben behoefte aan snelle, gestroomlijnde, kosteneffectieve oplossingen die zijn afgestemd op landschapsconsolidaties, integraties van bedrijfsprocessen en technologische vereisten in carve-out- en fusiescenario’s die naadloos gegevensbeheer en nul bedrijfsverstoring garanderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media: Paola.Krauss@snpgroup.com
Contactpersoon voor partners: Roger.Elwell@snpgroup.com

Contactpersoon voor de media
gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr