22:57 uur 12-06-2024

Prosimo en Palo Alto Networks brengen Zero Trust voor applicatieworkloads in multicloudomgevingen

Gezamenlijke integratie smeedt een krachtige samenwerkingsoplossing voor de beveiliging van cloudinfrastructuur

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Prosimo, een leider op gebied van MCNS [multi cloud networking software], kondigde vandaag een integratie aan met Palo Alto Networks voor een krachtige, nieuwe benadering van beveiliging die applicaties en workloads in multicloudomgevingen beschermt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240612325626/nl/

Hop by Hop Traceability Including the Packets Being Actioned Within a Firewall (Graphic: Business Wire)

Hop by Hop Traceability Including the Packets Being Actioned Within a Firewall (Graphic: Business Wire)

Met het Full Stack Cloud Transit-platform van Prosimo kunnen klanten probleemloos met de virtuele Next-Generation Firewall van de VM-serie (NGFW) van Palo Alto Networks integreren, zodat ondernemingen beveiliging zo dicht mogelijk bij de workloads kunnen ontplooien die zij beschermen. Deze architectuur vermindert in aanzienlijke mate de tijd en inspanningen die nodig zijn om toegang tot applicaties te beveiligen binnen multicloudomgevingen voor gebruikers en workloads.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Treble
Jin Woo

prosimo@treblepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr