23:46 uur 13-06-2024

Americhem lanceert een nieuwe EcoLube™-lijn van PFAS-vrije inwendig gesmeerde verbindingen

Milieuvriendelijke smeermiddelentechnologie levert geavanceerde tribologische en mechanische eigenschappen in bewegende kunststof onderdelen.

CUYAHOGA FALLS, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Americhem, Inc., een wereldwijd erkende designer en fabrikant van masterbatches van gepersonaliseerde kleuren, functionele additieven, technische verbindingen en prestatietechnologieën heeft de EcoLube™-lijn van PFAS-vrije intern gesmeerde compounds gelanceerd. EcoLube™ levert geavanceerde tribologische en mechanische eigenschappen in bewegende kunststof onderdelen, waarbij het inspeelt op de uitdagingen rond de voorgestelde PFAS-regelgeving en de milieuverantwoordelijkheid in de industrie bevordert.

Poly- of perfluoralkyl (PFAS) en aanverwante stoffen, waaronder polytetrafluorethyleen (PTFE), zijn onderhevig aan regelgeving vanwege hun persistentie in het milieu en de mogelijke gezondheidsrisico’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Miklos
Vice President/General Manager of Americhem Engineered Compounds

Americhem

mmiklos@americhem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr