20:35 uur 20-06-2024

C3i Center Inc is eerste CDMO in Canada met goedkeuring voor een Drug Establishment License om celtherapieproducten op de markt te brengen

Bedrijf krijgt commerciële Drug Establishment License (DEL) voor Canada na succesvolle inspectie van C3i’s contractontwikkelings- en productiefaciliteit (CDMO).

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– C3i Center Inc (C3i) heeft aangekondigd dat het wettelijke goedkeuring heeft ontvangen, in de vorm van een Drug Establishment License (DEL), voor de commerciële productie van celtherapieën, waardoor C3i de eerste CDMO in Canada is die deze mijlpaal heeft bereikt.

De goedkeuring volgt op een inspectie door de cel- en gentherapie-experts van Health Canada. De DEL-goedkeuring erkent dat C3i beschikt over toonaangevende expertise en knowhow op het gebied van regelgeving en sterke kwaliteitsnormen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

sdonaldson@centrec3i.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr