21:55 uur 20-06-2024

GIST Impact, een vooraanstaande leverancier van impactdata en analyses, ontvangt een investering van UBS Next

ZURICH–(BUSINESS WIRE)– Vandaag maakte GIST Impact, de toonaangevende leverancier van impactdata en -analyses, bekend dat het een investering heeft ontvangen van UBS Next, de vooraanstaande universele venture en innovatie-eenheid van de Zwitserse bank.

GIST Impact levert bruikbare impactintelligentie aan bedrijven en investeerders, om hen te helpen hun milieu- en maatschappelijke impact makkelijk te meten. De data en software van het bedrijf berusten op een op wetenschap gebaseerde, locatiespecifieke en op de normen afgestemde benadering, ondersteund door meer dan 16 jaar ervaring in het meten en evalueren van impact. Tot haar klanten behoren een aantal van ‘s werelds grootste banken, staatsbeleggingsfondsen en technologiebedrijven.

De provisie van betere impactdata is van cruciaal belang om meer transparantie te ontwikkelen voor investeerders, om hen te helpen hun portfolio’s te beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen of meer informatie neemt u contact op met:

Alexandra Downs
GIST Impact

alexandra@gistimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr