22:51 uur 20-06-2024

Oxford Global Resources breidt SAP-expertise uit met overname van Linksap

BEVERLY, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Oxford Global Resources (‘Oxford’), een professioneel dienstverlenend bedrijf dat personeelsbemiddelings- en adviesdiensten levert in de Verenigde Staten en Europa, heeft de overname aangekondigd van Linksap Europe Limited (‘Linksap’), een toonaangevende leverancier van speciale SAP®-personeelsbemiddelingsdiensten in heel Europa. De overname dient als een strategische uitbreiding van Oxfords bestaande hoogwaardige SAP®-aanbod naar gerichte Europese markten en klantkanalen.

Deze samenwerking markeert een opwindend nieuw hoofdstuk voor beide bedrijven. Linksap beschikt over een netwerk van zeer bekwame consultants die gespecialiseerd zijn in het SAP®-software-ecosysteem in verschillende sectoren, en over een breed geografisch bereik dat klanten in meer dan 40 landen ondersteunt. Linksap is een complementaire toevoeging aan de bestaande technologiepraktijk van Oxford en breidt de snelgroeiende SAP®-oplossingen van het bedrijf in Europa verder uit. De medeoprichters van Linksap, Rupert Bassi en Alistair Coker, en het bredere Linksap-team, zijn toegetreden tot Oxford en zullen Linksap blijven leiden.

Met een senior leiderschapsteam dat samen 75 jaar SAP®-ervaring heeft, is Linksap sinds de oprichting een vertrouwde leverancier van oplossingen voor zijn klanten. Rupert Bassi, medeoprichter van Linksap, uitte zijn enthousiasme over de combinatie. “We zijn verheugd om samen te werken met Oxford. We kijken ernaar uit om onze SAP®-platformexpertise, sterke klantrelaties en zeer vaardige netwerk van specialisten naar Oxford te brengen.” Alistair Coker, medeoprichter van Linksap, sprak ook zijn enthousiasme over de combinatie uit: “Door deze samenwerking zullen Oxford en Linksap onze gecombineerde krachten benutten om aanvullende diensten en waarde te bieden aan onze klanten en werknemers.”

“We zijn zeer onder de indruk van de eersteklas expertise, het kwaliteitsvolle serviceaanbod en het geografische bereik van Linksap,” aldus Rob McGuckin, Chief Executive Officer van Oxford. “Ons partnerschap met Linksap zal de SAP®-capaciteiten van Oxford in Europa versterken en nieuwe klanten toevoegen die kunnen profiteren van het brede serviceaanbod van Oxford op technologieplatforms.”

Over Oxford Global Resources

Oxford is een toonaangevend high-end gespecialiseerd personeels- en adviesbureau in de Verenigde Staten en Europa. Het bedrijf biedt klanten zeer gespecialiseerd niche-talent voor opdrachten in de technologie en levenswetenschappen. Oxford richt zich op het proactief benutten van zijn netwerk van zeer bekwame professionals om zijn klanten onmiddellijk in contact te brengen met de expertise die ze nodig hebben. Het bedrijf staat bekend om zijn ongeëvenaarde vermogen om The Right Talent Right Now ® te leveren. Oxford heeft zijn hoofdkantoor in Beverly, Massachusetts, en het bedrijf bedient meer dan 2.000 actieve klanten in de Verenigde Staten en Europa. Ga voor meer informatie naar oxfordcorp.com.

Over Linksap Europe Limited

Linksap is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige gespecialiseerde personeelsdiensten voor het SAP®-software-ecosysteem in heel Europa. Linksap is exclusief gericht op SAP® en ondersteunt bedrijfskritische opdrachten voor klanten in een breed scala aan industrieën en regio’s. Ga voor meer informatie naar linksap.eu.

SAP ® is een geregistreerd handelsmerk van SAP®, SE. Noch Oxford Global Resources, noch Linksap Europe Limited zijn gelieerd aan SAP®, SE, en SAP®, SE. sponsort of onderschrijft geen van hun activiteiten of diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Oxford Global Resources

Rob McGuckin

President en Chief Executive Officer

703-647-8904

Check out our twitter: @NewsNovumpr