21:09 uur 20-06-2024

Stap in de toekomst van handelen met AvaFutures, mogelijk gemaakt door AvaTrade

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De bekroonde online trading broker, AvaTrade, heeft AvaFutures gelanceerd, een revolutionair handelsplatform voor futures dat is ontworpen om de retailhandelsruimte voor futures te transformeren.

AvaFutures vereenvoudigt de processen voor het openen van een account en het storten van fondsen daarop, waardoor klanten zich kunnen aanmelden, fondsen op hun accounts kunnen storten met creditcards of andere elektronische methoden en binnen enkele minuten kunnen beginnen met handelen. De broker biedt ook een transparant prijsschema met aantrekkelijke commissies en geen verborgen kosten, terwijl klanten hun accounts online kunnen beheren en gedurende de werkweek 24 uur per dag toegang hebben tot ondersteuning in meer dan 10 talen, allemaal gratis.

Bovendien hebben traders nu toegang tot de zeer liquide, kapitaalefficiënte futurescontracten van CME Group – beschikbaar in Micro, E-mini en Standard size – op de markten voor aandelenindices, metalen, energie, FX, cryptocurrencies, landbouw en rentevoeten, evenals andere internationale markten/beurzen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daniel Levy, Jamie Sarao

Finn Partners voor AvaTrade

E: AvaTrade@finnpartners.com
T: +44 20 70468354

Check out our twitter: @NewsNovumpr