14:14 uur 22-06-2024

PMC Biogenix kondigt uitbreiding en herstructurering aan

MEMPHIS, Tennessee–(BUSINESS WIRE)– PMC Biogenix, de toonaangevende duurzame producent van speciale vetamiden en hoogwaardige bioproducten, kondigt de bouw en uitbreiding aan van een nieuwe Armoslip®-faciliteit in Gyeongju, Zuid-Korea, waardoor een verhoging van de productiecapaciteit van 50% kan worden gerealiseerd. De bouw gaat eind 2024 van start. De nieuwe productiecapaciteit zal medio 2026 beschikbaar zijn.

“Het verheugt ons onze plannen bekend te maken voor de bouw van een nieuwe faciliteit in Gyeongju. Deze investering zal ons in staat stellen de productiecapaciteit aanzienlijk te verhogen om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar onze Armoslip-producten,” aldus Debtosh Chakrabarti, president van de PMC Group N.A., Inc.. Hij vervolgt: “Dit project onderstreept onze toewijding als marktleider tot het leveren van producten en oplossingen aan onze klanten, maar ook aan de lokale gemeenschap in Gyeongju.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarke McGuire +1 856-638-2807

cmcguire@pmc-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr