08:00 uur 24-06-2024

Seroba en Kurma Partners kondigen een aanvullende financiering Serie B aan voor Vico Therapeutics, voor een totaal bedrag van €65,8 miljoen ($70,7 miljoen)

DUBLIN & PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Seroba, een Europees risicokapitaalbedrijf actief in biowetenschappen met hoofdzetel in Dublin en kantoren in Parijs en Milaan, en Kurma Partners, een belangrijk Europees risicokapitaalbedrijf dat innovatie financiert in de gezondheidszorg en biotechnologie, van startkapitaal tot groeikapitaal, gevestigd in Parijs en in München, kondigden vandaag de voltooiing aan van het tweede sluitende deel van een financieringsronde Serie B van Vico Therapeutics.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240623137416/nl/

Vico Therapeutics B.V. is een bedrijf actief in genetische geneesmiddelen van klinische fase dat therapieën ontwikkelt voor ernstige neurologische aandoeningen. Het hoofdprogramma VO659 is momenteel in een klinische studie van Fase 1/2a bij patiënten met spinocerebellaire ataxie types 3 en 1 en de ziekte van Huntington, verwoestende neurodegeneratieve ziektes waarvoor momenteel geen behandelingen beschikbaar zijn die de ziekte kunnen veranderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact Seroba
Maud Lazare

Hoofd investeerdersrelaties, Partner

mlazare@serobavc.com

Contact Kurma Partners
Muriel Domine

muriel.domine@kurmapartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr