14:53 uur 25-06-2024

LambdaTest introduceert Test Manager voor gestroomlijnd testbeheer

Test Manager streeft ernaar de productiviteit, samenwerking en efficiëntie in testbeheer te verbeteren door een gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk platform te bieden voor uitgebreide testcase-organisatie en realtime tracking.

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd uniform testplatform, introduceert zijn nieuwste aanbod, Test Manager. Met naadloze integratie van testtriggering, -rapportage en -organisatie belooft Test Manager testworkflows te stroomlijnen en efficiëntie naar nieuwe hoogten te tillen.

Test Manager van LambdaTest is een alles-in-één oplossing die is ontworpen om testcasebeheer te stroomlijnen en het hele testproces voor teams te vereenvoudigen. Met een gecentraliseerde opslagplaats voor alle testmiddelen, inclusief geautomatiseerde en handmatige testcases, testplannen en uitvoeringen, maakt Test Manager naadloze toegang en samenwerking mogelijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact: Neem voor meer informatie contact op via press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr