17:48 uur 25-06-2024

Technology Holdings adviseert Design + Industry, een toonaangevend adviesbureau voor productontwerp en -engineering op het gebied van MedTech, bij de strategische verkoop aan Capgemini

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Technology Holdings, een wereldwijde investeringsbank met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, kondigt met genoegen aan dat het is opgetreden als exclusief financieel adviseur van Design + Industry bij de strategische verkoop aan Capgemini. Design + Industry is een van de grootste onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van productontwerp en -ontwikkeling voor MedTech in Australië.

Design + Industry is opgericht in 1987 en heeft studio’s in Sydney, Melbourne en Newcastle. Het bekroonde team bestaat uit meer dan 80 professionals met diepgaande expertise in MedTech, industrieel ontwerp, werktuigbouwkunde, elektronicaontwerp en productontwikkeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Geary

Marketing Manager

kate@technologyholdings.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr