22:26 uur 26-06-2024

EDX Medical brengt een pionierstest op de markt om de reactie op kankergeneesmiddelen te analyseren in het Verenigd Koninkrijk en in Scandinavië

CAMBRIDGE, Engeland–(BUSINESS WIRE)– EDX Medical Group plc, een bedrijf dat innovatieve producten voor digitale diagnose en services ontwikkelt die gepersonaliseerde behandelingen voor kanker, hartaandoeningen en infectieziekten ondersteunen, maakte vandaag bekend dat het een exclusief distributieakkoord met Curesponse Ltd heeft ondertekend om de kankertest cResponse™ in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Noorwegen en Denemarken op de markt te brengen.

cResponse™ is een baanbrekend platform dat op biologische wijze evalueert hoe levend tumorweefsel van een patiënt reageert op geselecteerde geneesmiddelen en daarbij de meest doeltreffende behandelingsopties identificeert. Het is de enige technologie van klinische graad die biologische reactiegegevens oplevert voor chemotherapie, doelgerichte biologische middelen en geneesmiddelen voor immunotherapie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

EDX Medical plc
Dr Mike Hudson (CEO)

+44 (0)7812 345 301

Media House International
Ramsay Smith

+44 (0)7788 414856

ramsay@mediahouse.co.uk
Gary McQueen

+ 44 (0)7834 694609

gary@mediahouse.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr