00:10 uur 27-06-2024

Advanced Payment Control van SmartStream ondersteunt voortaan meervoudige betaalsporen met een verbeterd uitzonderingenbeheer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de leverancier van financiële TLM®-oplossingen (Transaction Lifecycle Management), kondigt vandaag een belangrijke upgrade aan van haar APC-oplossing (Advanced Payment Control). Deze update zorgt voor verdere stroomlijning en optimaliseert onderzoeken naar betalingen door elk willekeurig aantal uiteenlopende betaalsporen op te nemen om oplostijden te verbeteren en kosten in het tijdperk van instantbetalingen te verminderen.

Banken moeten het hoofd bieden aan grote uitdagingen om verbindingen met diverse betaalsystemen te behouden en om diverse meldingenformaten te ondersteunen: elk systeem hanteert eigen regels. Vaak heeft de technische infrastructuur van banken moeite om deze complexiteiten efficiënt te beheren, wat leidt tot inefficiënte reconciliaties, mislukte onderzoeken en ontevredenheid bij klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, Dina Communications

Tel.: +44 (0) 7801 590718

shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, marketingdirecteur, SmartStream

Tel.: +44 (0) 20 7898 0630

nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr