03:27 uur 27-06-2024

Green Street breidt wereldwijd uit naar Canada met onderzoek en nieuws

Het eerste gespecialiseerde team van het bedrijf in Canada bestaat uit onderzoeksleider Fred Blondeau en zes nieuwsverslaggevers die het land verslaan

NEWPORT BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Green Street, de vooraanstaande leverancier van commerciële vastgoedinformatie, breidt zijn bijna 40 jaar aan vertrouwde expertise en onpartijdige inzichten uit naar Canada. De nieuwe verslaggeving van Green Street in Canada omvat exclusief nieuws en onderzoek en data/analyses, aanvankelijk gericht op de publieke markt met een plan voor private marktgegevens en inzichten die volgen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240626303269/nl/

Green Street's Expanded Canada Research and Data Offering (Graphic: Business Wire)

Green Street’s Expanded Canada Research and Data Offering (Graphic: Business Wire)

Het Canadese onderzoeksaanbod omvat uiteindelijk verslaggeving over ongeveer 15 REIT’s die actief zijn in vijf vastgoedsectoren – appartementen, industrie, seniorenhuisvesting, kantoorruimte en detailhandel – met een rapportagesuite die vergelijkbaar is met de Amerikaanse en Europese modellen binnen het SaaS-platform van Green Street.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
media@greenstreet.com
(949) 640-8780

Check out our twitter: @NewsNovumpr