03:21 uur 27-06-2024

Prodapt breidt haar aanwezigheid in Amerika uit met een onshore center in Puerto Rico

Deze nieuwe faciliteit levert missiekritieke services, onder andere ondersteuning voor overheidscontracten

SAN JUAN, Puerto Rico–(BUSINESS WIRE)– Prodapt, het grootste en snelst groeiende gespecialiseerde bedrijf dat zich op de Connectedness-sector toelegt, heeft een onshore operations faciliteit in Puerto Rico aangekondigd, om zich af te stemmen op een bewezen strategie om offshore sterke punten aan te vullen met onshore & nearshore capaciteiten, om holistische technologieservices tot stand te brengen, zoals het ondersteunen van overheidscontracten en meertalig klantenengagement.

Het nieuwe center, dat zorgt voor uitbreiding samen met de faciliteit in Panama, zal CSP’s (Communications Service Providers) helpen om transformatie te versnellen en door AI aangestuurde, beheerde services aanwenden om hun IT/netwerken soepel te maken, bedrijfsprocessen te stroomlijnen en klantenervaringen te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marketing@prodapt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr