21:46 uur 02-07-2024

Presidio Investors verwelkomt Meredith Moss als nieuwste Operationele Partner

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Presidio Investors is verheugd om de toevoeging van Meredith Moss als hun nieuwste Operationele Partner aan te kondigen. Meredith brengt een schat aan ervaring in de fintech-sector met zich mee, aangezien ze belangrijke leiderschapsfuncties heeft vervuld, waaronder CEO van Finomial, Managing Director bij SEI en voorzitter van de Raad van Bestuur bij Alliant National Title Insurance Company.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240701576027/nl/

Meredith Moss, Presidio Investors Operating Partner (Photo: Business Wire)

Meredith Moss, Presidio Investors Operating Partner (Photo: Business Wire)

Met een MBA van Harvard Business School en een BA van Brown University heeft Meredith een uitzonderlijke strategische visie en zakelijk inzicht getoond. Bij Finomial leidde ze het bedrijf naar een succesvolle overname door SEI, wat aanzienlijke rendementen opleverde voor investeerders. Haar expertise in hedgefondsen, aandelen en compliance heeft haar gevestigd als een prominente figuur in de sector.

De benoeming van Meredith als Operationele Partner bij Presidio Investors markeert een cruciale stap in de groeistrategie van het bedrijf. Haar leiderschap zal instrumenteel zijn in het stimuleren van innovatie en operationele excellentie in het hele portfolio.

Over Presidio Investors: Presidio Investors is een private equity-bedrijf dat zich richt op investeringen in bedrijven in het middensegment. Presidio Investors streeft naar strategische groei en waardecreatie en werkt samen met uitzonderlijke managementteams om succes op de lange termijn te behalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meg Kaufman

Stafchef

Meg@presidioinvestors.com
(737) 587-2940

www.presidioinvestors.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr