21:31 uur 03-07-2024

Carbon Trade eXchange (CTX) lanceert ITMO Carbon Auction: investeerders kunnen nu de belangrijkste koolstofmarkt ter wereld betreden

LONDEN & BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– De langverwachte ITMO-veiling is klaar om de registratie van kopers te accepteren via ‘s werelds eerste en toonaangevende wereldwijde vrijwillige koolstofplatform, Carbon Trade Exchange (CTX). Makelaars in koolstofmarkten, investeerders plus nieuwe spelers zoals family offices of fondsen kunnen deelnemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240703718307/nl/

Malawi Vice President Honorable Michael Usi with Gold Standard CEO Margaret Kim at COP28 Dubai.
(Photo: Business Wire)

Malawi Vice President Honorable Michael Usi with Gold Standard CEO Margaret Kim at COP28 Dubai.
(Photo: Business Wire)

De veiling gaat van start op dinsdag 16 juli en eindigt op dinsdag 23 juli 2024, en wordt gehost op https://ctxglobal.com/auctions/. De startprijs van de veiling is $ 10 USD per credit, met een minimaal startbod van slechts $ 250.000.

Met 1,5 miljoen uitgegeven credits voor verkoop, al in bewaring gegeven op de Gold Standard Registry-rekening van CTX, wordt broodnodige klimaatfinanciering geactiveerd, ten gunste van mensen in heel Malawi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wayne Sharpe

auctions@ctxglobal.com
+44 20 3598 5890

Check out our twitter: @NewsNovumpr