19:11 uur 03-07-2024

René Bonvanie benoemd bij de raad van commissarissen van de Nomios Group

BOULOGNE-BILLANCOURT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Nomios Group (“Nomios”), een vooraanstaande Europese leverancier van oplossingen en services voor cybersecurity & veilige netwerken, heeft haar raad van commissarissen versterkt met de benoeming van René Bonvanie, een vermaarde expert in de sector van internationale B2B-technologie en cybersecurity.

René Bonvanie zal optreden als strategisch adviseur en marketingadviseur voor Nomios, haar CEO en oprichter Sébastien Kher, en haar aandeelhouder Keensight Capital.

Zijn benoeming werd van kracht op 25 juni 2024.

Sébastien Kher, CEO en oprichter van Nomios, verklaart: “Ik ben opgetogen met deze benoeming en bijzonder tevreden dat René zich bij de raad van commissarissen voegt. Hij verrijkt ons met zijn grote ervaring in de technologiesector, vooral inzake cybersecurity. Ik maakte met René kennis toen hij bij Palo Alto Networks werkte, en ik kijk ernaar uit om nu nog nauwer met hem samen te werken in dit nieuwe hoofdstuk.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact:

We Talk Agency / Aurélien Rouby

+33 6 70 68 49 32 ; aurelien@wetalk-agency.com
www.wetalk-agency.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr