20:04 uur 09-07-2024

Boston BioProducts versterkt commercieel managementteam met nieuw hoofd productmanagement

Mahadevan Sethuraman komt de groei stimuleren in celcultuurreagentia, diagnostische hulpmiddelen en bioprocessing-oplossingen

MILFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Boston BioProducts, al jarenlang fabrikant van catalogus- en klantspecifieke reagentia voor de biowetenschappen, kondigde vandaag de benoeming aan van Mahadevan (Maha) Sethuraman, Ph.D. als hoofd productmanagement.

Sethuraman heeft uitgebreide ervaring op het gebied van productmanagement en strategische marketing vanuit zijn achtjarige aanstelling bij Thermo Fisher Scientific. Hier gaf hij leiding aan productmanagement en marketing voor buffers, chemicaliën en reagentia voor de biowetenschappelijke sector. Zijn achtergrond omvat ook functies in O&O en productontwikkeling bij diagnostische en biotechnologische bedrijven BioDesix en BG Medicines. Sethuraman heeft een decennium aan academische ervaring in het beheren van kernlaboratoria aan de Texas Tech University en was verantwoordelijk voor proteomics-onderzoek aan de Boston University.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kimberly Sweeney

Marketing Operations Manager

marketing@bostonbioproducts.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr