20:08 uur 09-07-2024

Hithium lanceert grootste BESS-project van Oost-Europa

RAZLOG, Bulgarije–(BUSINESS WIRE)– Hithium, fabrikant van stationaire batterijen, heeft met succes het grootste batterij-energieopslagsysteem (BESS)-project in Oost-Europa tot nu toe geïmplementeerd, met een capaciteit van 55 MWh. Dit zonne-energie-plus-opslagproject werd volledig gerealiseerd door EPC-bedrijf Solarpro, in Razlog, Zuidwest-Bulgarije, waar het project zich bevindt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240709314924/nl/

Hithium BESS project in Razlog, Bulgaria (Photo: Business Wire)

Hithium BESS project in Razlog, Bulgaria (Photo: Business Wire)

De nieuwe faciliteit is begin juni officieel operationeel geworden met de levering van 16 energieopslagcontainers van Hithium, elk met een capaciteit van 3,44 MWh, aan Solarpro. Solarpro is een toonaangevende technologische leverancier van oplossingen voor de opwekking en opslag van energie in heel Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chloe Chen

chloe.chen@hithium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr