20:11 uur 09-07-2024

KnowBe4 voltooit de overname van Egress

Deze overname versterkt de positie van KnowBe4 als grootste, geavanceerde, op AI gebaseerd cybersecurity-platform voor het beheer van menselijk risico

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de leverancier van ’s werelds grootste platform voor security awareness training en gesimuleerde phishing, maakte vandaag de voltooiing bekend van haar overname van Egress, een leider op gebied van adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail security. KnowBe4 is van plan om de recent overgenomen producten en activiteiten van Egress de komende maanden te integreren en de aandacht toe te spitsen op het verstrekken van een eengemaakte klantenervaring.

“Het beheer van menselijk risico is een essentiële component van een omvattend cybersecurityprogramma,” aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Deze overmanme versterkt ons vermogen om internationale organisaties te wapenen tegen het groeiende aantal bedreigingen gericht op mensen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Kathy Wattman

SVP Public Relations

KnowBe4

pr@knowbe4.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr