08:00 uur 11-07-2024

Chatham Financial breidt Europese aanwezigheid uit met een kantoor in Amsterdam

LONDEN & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Chatham Financial, wereldwijd marktleider op het gebied van advies en technologie voor financieel risicobeheer, heeft zijn nieuwste kantoor gevestigd in Amsterdam. Chatham’s nieuwe Europese hub kreeg alle relevante wettelijke vergunningen als beleggingsonderneming om bedrijven te helpen waarde te maximaliseren en risico’s in kapitaal- en financiële markten te beperken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240710104787/nl/

Michel Post, Managing Director for Chatham’s European business (Photo: Business Wire)

Michel Post, Managing Director for Chatham’s European business (Photo: Business Wire)

De nieuwe locatie maakt deel uit van de groeiende wereldwijde aanwezigheid van het kantoor en is een aanvulling op de opening van Chathams kantoor in New York City eerder dit jaar. Met plannen voor uitbreiding van het kantoor in Londen tegen het einde van 2024, kunnen cliënten van Chatham rekenen op een verbeterde bereikbaarheid en proactieve service van hun team van adviseurs.

“Onze focus op het verbeteren van de klantervaring en ons engagement voor onafhankelijke oplossingen op de kapitaalmarkten vereist dat we onze wereldwijde dekking versterken en onze status op het gebied van regelgeving verbeteren,” zegt Jackie Bowie, Managing Partner en hoofd van EMEA.”We markeren deze cruciale mijlpaal in ons groeitraject met de benoeming van Michel Post aan het roer van ons kantoor in Amsterdam.” Post is een doorgewinterde leider die bekend staat om zijn toewijding aan het succes van klanten en die een groot deel van zijn 25-jarige carrière in Nederland heeft doorgebracht.

“Als een van de financiële centra van de Europese Unie met een hoogopgeleide beroepsbevolking is Amsterdam de perfecte keuze voor Chathams continentale hub,” zegt Michel Post, Managing Director voor de Europese activiteiten van Chatham. “We zien dat steeds meer grote private fondsen en multinationals ervoor kiezen om naar de Europese beurzen te gaan en een nieuwe aanwezigheid op te bouwen in de Europese Unie. Deze bedrijven kunnen bij Chatham terecht voor expertise van wereldklasse in het optimaliseren van de resultaten op de kapitaalmarkt.”

Het nieuwe kantoor van Chatham zal ook dienen als een strategische toegangspoort tot de rijke talentenpool van Noord-Europa. Als centrum van innovatie en technologie biedt Nederland een bloeiend ecosysteem dat samenwerking en creativiteit stimuleert. Met dit talent kan Chatham innovatie versnellen, technologische oplossingen aandrijven en ongeëvenaarde waarde aan klanten in de hele regio leveren.

Ga voor meer informatie over Chatham Financial en haar diensten naar chathamfinancial.com. Voor vragen over de media kunt u contact opnemen met chatham@backbaycommunications.com.

Over Chatham Financial

Chatham Financial is het grootste onafhankelijke advies- en technologiebedrijf op het gebied van financieel risicobeheer. Chatham is toonaangevend op het gebied van schuld- en derivatenoplossingen en biedt klanten toegang tot diepgaande kennis, innovatieve hulpmiddelen en een ongeëvenaard team van meer dan 700 medewerkers om risico’s op het gebied van rente, vreemde valuta en grondstoffen te beperken. Chatham is opgericht in 1991 en bedient meer dan 3.500 bedrijven in een breed scala aan sectoren. Chatham verwerkt jaarlijks meer dan $ 1 triljoen aan transacties en helpt bedrijven elke dag hun waarde op de kapitaalmarkten te maximaliseren. Ga voor meer informatie naar chathamfinancial.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Tylor Tourville (VS)

Stephen Fishleigh (VK)

chatham@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr