07:36 uur 12-07-2024

SureWerx ® neemt FALL SAFE ® over

Voegt toonaangevende valbeveiligingsproductie en -merk toe aan groeiende wereldwijde portefeuille

ELGIN, Ill.–(BUSINESS WIRE)– SureWerx ®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van veiligheids-, gereedschap- en uitrustingsproducten, heeft vandaag aangekondigd dat het FALL SAFE ® heeft overgenomen. De voorwaarden werden niet bekendgemaakt.

FALL SAFE ® , gevestigd in Porto, Portugal, is wereldwijd marktleider op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen voor kritisch gebruik, en gespecialiseerd in valbeveiligingsuitrusting en -systemen. Sinds 2003 wordt het bedrijf erkend als categorieleider en innovator van zeer technische en functionele veiligheidsproducten voor diverse eindmarkten. FALL SAFE ® ontwerpt en produceert een breed assortiment valbeveiligingsproducten, waaronder harnassen, zelfoprollende vanglijnen (SRL’s), afdaalders, riemen, ankers, touwen, vanglijnen en andere technische valbeveiligingsproducten, waaronder diverse veiligheidsaccessoires.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Rishi Sharma, SureWerx VP Fusies & Overnames. rsharma@surewerx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr