19:39 uur 15-07-2024

Esri werkt samen met Microsoft om ruimtelijke analyses te leveren in Microsoft Fabric

Esri’s 180 krachtige ruimtelijke analysetools en -functies geïntegreerd in het Fabric-platform

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de 44e jaarlijkse gebruikersconferentie kondigde Esri een uitgebreide samenwerking met Microsoft aan om ruimtelijke analysetechnologie te integreren met Fabric, het uniforme SaaS-analyseplatform van Microsoft. Door Esri-technologieën te integreren, kunnen data-experts, waaronder analisten, datawetenschappers, technici en hun uitvoerende belanghebbenden, de geavanceerde ruimtelijke analysetools en -visualisaties van Esri naadloos gebruiken binnen Microsoft Fabric. Dit resulteert in krachtige ruimtelijke analyses die eenvoudig kunnen worden gedeeld via organisatorische tools zoals Microsoft Fabric, Power BI en Esri’s ArcGIS-omgeving.

“Met deze samenwerking zet Esri zich in om onze gedeelde klanten te helpen ruimtelijke gegevens te begrijpen en te benutten om inzichten te ontdekken en betere beslissingen te nemen,” aldus Jack Dangermond, president van Esri.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr