22:39 uur 16-07-2024

MicroVention kondigt schikking aan tegen voormalige werknemers voor onder andere verduistering van handelsgeheimen en contractbreuk

Voormalige werknemers zijn David Ferrera, Nguyen (“Jake”) Le en Michelle Tran

ALISO VIEJO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– MicroVention, een volledige dochteronderneming van Terumo Corporation, kondigde vandaag aan dat de Amerikaanse arrondissementsrechtbank voor het Central District van Californië een gerechtelijk bevel heeft uitgevaardigd. Hierbij verbiedt het de gedaagden David Ferrera, Nguyen (“Jake”) Le en Michelle Tran, voormalige werknemers van MicroVention (“gedaagden”), permanent om handelsgeheime informatie of vertrouwelijke informatie van MicroVention te gebruiken, openbaar te maken of in bezit te hebben en zijn zij verplicht bepaalde protocollen voor het herstellen van handelsgeheimen na te leven om de schade voor MicroVention te herstellen.

MicroVention klaagde gedaagden aan voor schending van handelsgeheimen en contractbreuk, naast andere vorderingen in 2020 voor het onrechtmatig verduisteren van de handelsgeheimen van MicroVention die van toepassing zijn op het embolic coils-systeem, de toegangskatheters en de voerdraden gebruikt bij de behandeling van aneurysma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact voor MicroVention
Christine McCullough

Global Corporate Communications

MicroVention, Inc.

+ 1 714 206 9800

christine.mccullough@microvention.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr