18:19 uur 16-07-2024

Movella kondigt Xsens MTi-sensorportfolio aan voor autonome machines en edge AI-toepassingen, met integratiemogelijkheden voor het NVIDIA Jetson-platform

HENDERSON, Nev.–(BUSINESS WIRE)– Movella, een toonaangevende leverancier van full-stackoplossingen voor het digitaliseren van beweging, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn inertiële Xsens MTi™-sensormodules voor autonome machines en edge AI-toepassingen heeft verbeterd. De Xsens MTi-sensoren kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met het NVIDIA Jetson™-platform voor edge AI en robotica, en bieden volledige compatibiliteit met de NVIDIA Jetson AGX Orin™, NVIDIA Jetson Orin™ NX en NVIDIA Jetson Orin Nano™ system-on-modules.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240716514282/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De zeer compacte Xsens MTi-sensoren, ook wel ‘IMU’ genoemd, staan bekend om hun hoge nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en lage latentie, zelfs onder ongunstige omstandigheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amitabh Sharan

amitabh.sharan@movella.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr