21:09 uur 16-07-2024

Sunn Stream kiest voor Brightcove om een nieuwe streamingservice te exploiteren die gezinsvriendelijk entertainment en educatieve content aanbiedt

De omkadering voor gepersonaliseerde streaming entertainment zal de sectorleidende capaciteiten van Brightcove benutten om haar content te beheren, te verdelen en winstgevend te maken

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), het meest betrouwbare streamingtechnologiebedrijf ter wereld, maakte vandaag bekend dat het Sunn Stream – een streaming service die gezinsvriendelijke films, muziek en educatieve content aanbiedt – aan haar waaier mediaklanten heeft toegevoegd. Sunn Stream zal beroep doen op het platform van Brightcove dat tot twee keer toe een Emmy-award heeft gewonnen om haar content wereldwijd aan het publiek voor te stellen.

Sunn Stream, dat momenteel in soft lancering werkt, is een streaming service die haar abonnees gepersonaliseerde, gezinsvriendelijke content voorstelt, zoals films, muziek, shows in afleveringen en educatieve video’s over verschillende onderwerpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Brightcove
Joseph J. Nuñez

Directeur communicatie & PR

jnunez@brightcove.com

Sunn Stream
Liz Kelly, Goody PR

info@goodypr.com
310-987-7207

Check out our twitter: @NewsNovumpr