00:19 uur 24-07-2024

LambdaTest integreert met Netlify om workflows voor ontwikkelaars te verbeteren

Deze integratie biedt een allesomvattende oplossing voor hoogwaardige webtoepassingen met naadloze uitrol-workflows en betrouwbaarheid in verschillende omgevingen en apparaten.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een toonaangevend cloudgebaseerd uniform testplatform, kondigt zijn samenwerking aan met Netlify, het essentiële platform voor bedrijven om goed presterende en dynamische websites, e-commerce stores en webapps te bouwen. Deze samenwerking is erop gericht om de testmogelijkheden van ontwikkelaars te verbeteren, zodat ze efficiënter webapplicaties van hoge kwaliteit kunnen leveren.

LambdaTest biedt ontwikkelaars een uitgebreide keuze aan testoplossingen in de cloud, waaronder cross-browser compatibiliteitstests, web- en app-automatiseringstests en real device-tests. Netlify gebruikers kunnen het testen eenvoudig in hun continue uitrol-workflows integreren en hun webtoepassingen nauwgezet uitproberen voor hun integratie met LambdaTest.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact press@lambdatest.com voor meer informatie

Check out our twitter: @NewsNovumpr