22:44 uur 25-07-2024

Lenovo benoemt Dr. Tolga Kurtoglu als nieuwe Chief Technology Officer

RALEIGH, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Lenovo, de wereldwijde technologiefabrikant, kondigde vandaag de benoeming aan van Dr. Tolga Kurtoglu als de nieuwe Chief Technology Officer van de groep. Als opvolger van Dr. Yong Rui zal hij de technologievisie en het leiderschap op het gebied van AI van de groep verder helpen versnellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240725088607/nl/

Dr. Tolga Kurtoglu, Chief Technology Officer, Lenovo Group (Photo: Business Wire)

Dr. Tolga Kurtoglu, Chief Technology Officer, Lenovo Group (Photo: Business Wire)

Daarnaast heeft Lenovo de vorming van een nieuwe Emerging Technology Group aangekondigd. Deze krijgt als taak vooruit te lopen op opkomende technologische trends en deze om te zetten in toekomstige groeimogelijkheden. Dr. Yong Rui, die de afgelopen zeven jaar als CTO het onderzoek van Lenovo heeft geleid, wordt President van de Emerging Technology Group.

Dr. Kurtoglu staat bekend om zijn baanbrekende werk in de IT-industrie en brengt een schat aan ervaring mee uit leidinggevende functies binnen de IT-industrie, waaronder CTO van HP Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Gill

M : +44 (0)7917 437 532

E : sgill@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr