07:00 uur 25-07-2024

Pearl haalt grootste investering ooit binnen voor tandheelkundige AI met $ 58 miljoen

Met deze belangrijke investering in tandheelkundige kunstmatige intelligentie kan Pearl zijn tandheelkundige AI-oplossingen verder uitbreiden en de mondgezondheidsresultaten voor patiënten aanzienlijk verbeteren

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Pearl, de wereldwijde leider op het gebied van tandheelkundige AI, heeft vandaag aangekondigd dat het 58 miljoen dollar heeft opgehaald in een Serie B-financiering om zijn missie voor een betere patiëntenzorg in de tandheelkunde in de versnelling te zetten. Left Lane Capital leidde de ronde, met deelname van Smash Capital, Alpha Partners en bestaande investeerders Craft Ventures en Neotribe Ventures. Deze financiering markeert de grootste investering ooit in tandheelkundige kunstmatige intelligentie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240724193935/nl/

Pearl, the global leader in dental AI, today announced that it has raised $58 million in Series B funding to accelerate its mission to elevate patient care in dentistry.

Pearl, the global leader in dental AI, today announced that it has raised $58 million in Series B funding to accelerate its mission to elevate patient care in dentistry.

Met deze investering blijft Pearl innoveren in technologieën die de gezondheid van tandheelkundige patiënten over de hele wereld verbeteren. Het zal hiermee zijn lijn van tandheelkundige AI-producten uitbreiden, zijn regelgevings- en octrooienportefeuille verbreden en de wereldwijde toegang tot de transformatieve voordelen van AI in de tandheelkunde vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Cahalan

Matter Health voor Pearl

Pearl@matternow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr