01:27 uur 25-07-2024

PROTEINA Co., Ltd. kondigt baanbrekend onderzoek aan, gepubliceerd in Nature Biomedical Engineering

SEOEL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– In samenwerking met SNU (Seoul National University) en SNUH (Seoul National University Hospital), kondigt PROTEINA Co., Ltd. de publicatie aan van haar recente onderzoek in Nature Biomedical Engineering. De studie stelt een nieuwe benadering voor om de behandeling van AML-patiënten (patiënten die lijden aan acute myeloïde leukemie) te personaliseren door PPI-profilering (proteïne-proteïne-interactie) aan te wenden om de respons op geneesmiddelen te voorspellen.

Kritieke behoefte aan gepersonaliseerde AML-behandeling

Bijna 90% van de AML-patiënten slagen er niet in te overleven zonder volledig herstel tijdens de initiële behandeling te bereiken. In combinatie met hypomethylerende stoffen bleek ABT-199 een veelbelovende therapie door het remmen van het BCL2-eiwit, dat een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van kanker.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PROTEINA Co., Ltd.

Jay Chung

Communicatiemanager

jhchung@proteina.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr