09:13 uur 25-07-2024

Van alternatieve aandrijving tot duurzame jachthavens voert Monaco het voortouw om de toekomst van jachten te bouwen

MONACO–(BUSINESS WIRE)– Het doek is gevallen voor de 11 e Monaco Energy Boat Challenge, een combinatie van Tech Talks en wedstrijden op het water. Veertig universiteiten en 450 studenten uit 25 landen toonden hier hun vooruitgang op het gebied van alternatieve aandrijvingstechnologie. Yacht Club de Monaco blijft innovatie ondersteunen om duurzaamheid in de yachtingsector te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240724466062/nl/

Design, innovate and build an ecosystem that invests in green solutions. ©Mesi / YCM

Design, innovate and build an ecosystem that invests in green solutions. ©Mesi / YCM

“Het behoud van het milieu is de kern van wat ons het meest bezighoudt. De bescherming van het rijke maar kwetsbare mariene ecosysteem van onze planeet is onze topprioriteit. Als je de lat hoger wilt leggen, moet je een agent van verandering worden,” aldus YCM President, Z.D.H. Prins Albert II van Monaco, bij het schetsen van het routeplan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

presse@Yacht-Club-Monaco.mc

Check out our twitter: @NewsNovumpr