13:10 uur 29-07-2024

De toekomst tegemoet: het nieuwe onderkomen van IHRDC in historisch Boston verbindt traditie met innovatie

Wereldwijde basis voor opleidingsbedrijf in de energiesector blijft in Boston

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– IHRDC, wereldwijd marktleider in opleidingen voor de energiesector, kondigt met trots aan dat het hoofdkantoor is verhuisd naar een nieuwe locatie in de Back Bay-wijk in Boston, Massachusetts, waar het bedrijf al lange tijd gevestigd is. De verhuizing van Boylston Street naar Park Plaza, slechts een halve mijl verderop, getuigt van de toewijding van het bedrijf om de klanten van IHRDC beter van dienst te zijn op het gebied van leren en ontwikkeling en om het groeiende team te ondersteunen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240728752052/nl/

New Headquarters for IHRDC: The global energy industry training leader is moving to the historic Saunders Building in Boston's Back Bay neighborhood. (Photo: Business Wire)

New Headquarters for IHRDC: The global energy industry training leader is moving to the historic Saunders Building in Boston’s Back Bay neighborhood. (Photo: Business Wire)

Nieuw adres met ingang van 1 augustus 2024:

20 Park Plaza, Suite 900, Boston, MA 02116 VS

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TonyCook@cookmedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr