09:00 uur 30-07-2024

Crystal kondigt strategisch partnerschap aan met de Europese Centrale Bank om financieel toezicht te verbeteren met behulp van blockchain-intelligentie

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Crystal, een toonaangevend blockchain-intelligentiebedrijf, is verheugd aan te kondigen dat het een samenwerkingsverband is aangegaan met de Europese Centrale Bank (ECB). Crystal zal de ECB voorzien van uitgebreide blockchain-gegevens om geavanceerde statistische analyses te ontwikkelen.

Navin Gupta, CEO van Crystal, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking: “We zijn verheugd om samen te werken met de Europese Centrale Bank, een instelling die vooroploopt in financiële regulering in de eurozone. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voorwaarts in het gebruik van Crystals gegevens om financieel toezicht te verbeteren en de stabiliteit van de markt te waarborgen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Trevor Davis, Gregory FCA voor Crystal

+1 215-475-5931

trevor@gregoryfca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr