20:31 uur 30-07-2024

Reply demonstreert Futura, een digitale expert in rondleidingen voor Costa Crociere aangestuurd door NVIDIA ACE en generatieve AI, tijdens SIGGRAPH 2024

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een internationale groep gespecialiseerd in het creëren van nieuwe businessmodellen tot stand gebracht aan de hand van AI en digitale media, kondigde vandaag haar deelname aan SIGGRAPH 2024 aan, de topconferentie over computergraphics en interactieve technieken.

In de NVIDIA Inception Startups Innovation Zone zal Reply de Futura digital human demonstreren, haar innovatieve project tot stand gebracht door de expertise van Infinity Reply en Technology Reply te combineren, die zich respectievelijk toeleggen op 3D-content en spatial computing en op gegevens en AI. Futura is een door AI aangestuurde digitale expert in rondleidingen aan boord van de Costa Smeralda, het vlaggenschip van de vloot van Costa Crociere, die in de Middellandse Zee operationeel is. Aangestuurd door een 3D Digital Human en Generatieve AI, zorgt Futura voor een revolutionaire ommezwaai in reiservaringen door naadloos met services aan boord te integreren: het biedt gepersonaliseerde toeristische informatie en aanbevelingen voor excursies, specifiek op elke reiziger afgestemd.

Futura maakt gebruik van Reply’s affectieve computermodule om emoties van gebruikers te begrijpen en NVIDIA ACE NIM en Riva ASR NIM microservices voor realistische gezichtsanimatie, lipsynchronisatie en spraakconversatie. Het zoekt gepersonaliseerde uitstappen en stelt die dan voor, en suggereert proactief de beste rondleidingen georganiseerd door Costa Crociere, om de vakantie-ervaring te verrijken aan de hand van betere communicatie en meer empathie, wat de tevredenheid van gebruikers aanzienlijk bevordert.

Tijdens de “Generative AI Day” voorgesteld door NVIDIA, zal Reply op 31 juli van 14.00 tot 14.20 uur de sessie “Meet Futura: Costa Crociere’s Digital Tour Expert Revolutionizing Customer Experiences with AI” hosten. Tijdens de voorstelling wordt toegelicht hoe Futura het nemen van beslissingen voor bedrijven en klantenervaringen verbetert.

“We zijn enthousiast om ons werk aan de Futura digital human tijdens SIGGRAPH 2024 voor te stellen,” zegt Filippo Rizzante, CTO van Reply. “Dit is voor ons een geweldige kans om onze vorderingen op gebied van AI en digital human-technologie te demonstreren, alsook onze integratie van NVIDIA-technologieën. Digital humans staan garant voor een vlotte interactie en laten het gebruik van hyperrealisme-technologieën toe, waardoor extreme personalisatie mogelijk wordt.”

Voor meer informatie over Futura Digital Human, gaat u naar de websitepagina.

Voor meer informatie over NVIDIA ACE, gaat u naar de websitepagina.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, definieert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

Costa Crociere

Costa Crociere is een Italiaans bedrijf met hoofdzetel in Genua, dat deel uitmaakt van Carnival Corporation & plc, de grootste cruisegroep ter wereld. Reeds meer dan 75 jaaar flaneren de schepen van Costa over de zeeën van de wereld, om de gasten aan boord naar meer dan 200 verschillende bestemmingen te brengen die wachten om ontdekt te worden dankzij unieke ervaringen, zowel aan boord van het schip als aan wal. Momenteel bestaat de vloot van Costa uit 9 schepen, die allemaal onder de Italiaanse vlag zeilen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, de Caraïben, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten, het Verre Oosten, Zuidoost-Azië, naast aanbiedingezn zoals “Around the World” en “Grand Cruises” om verschillende werelddelen tijdens één enkele vakantie te bezoeken. https://www.costacruises.co.uk/

Carnival Corporation & plc

Carnival Corporation & plc is het grootste cruisebedrijf ter wereld en behoort tot de grootste bedrijven die vrijetijdsreizen aanbieden, met een portfolio van cruiselijnen van wereldklasse – AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line, P&O Cruises (Australië), P&O Cruises (UK), Princess Cruises en Seabourn. https://www.carnivalcorp.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +3902535760

Check out our twitter: @NewsNovumpr