22:05 uur 30-07-2024

Veracode lanceert Enhanced Velocity™ Partner Program en onthult technisch certificeringsprogramma

Wereldwijd programma biedt beloningen en voordelen die partners in staat stellen om hoogwaardige oplossingen aan klanten te leveren

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veracode, een wereldleider in applicatierisicobeheer, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn verbeterde Veracode® Velocity™ Partner Program. Het programma biedt nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en geeft partners de beschikking over innovatieve en uitgebreide applicatie- en cloudrisicobeheeroplossingen in Noord-Amerika, LATAM, EMEA en APAC. Het uitgebreide programma introduceert een vereenvoudigde aanpak voor het werken met wederverkopers en distributeurs met toegevoegde waarde.

Chris Peterson, Vice President Global Channels bij Veracode, benadrukte het belang van het nieuwe programma en verklaarde: “De softwarebeveiligingsindustrie ondergaat een enorme verschuiving, met de explosie van AI die de wereldwijde inspanningen om software te beveiligen versnelt. Dit verandert de manier waarop veel partners zaken doen, omdat ze nog geavanceerdere technische mogelijkheden in de hele industrie nodig hebben. Met de lancering van ons verbeterde wereldwijde partnerprogramma stellen we een nieuwe standaard voor samenwerking in de softwarebeveiligingsindustrie.”

Via het Velocity™-programma kunnen partners hun klanten gemakkelijker ondersteunen bij het bouwen en schalen van veilige software van code naar cloud met het applicatierisicobeheerplatform van Veracode. Partners kunnen hun beveiligingsserviceaanbod aanzienlijk verbeteren met AI-gestuurde oplossingen, bruikbare zichtbaarheid van exploiteerbare fouten en eenvoudige onboarding en integratie met hun DevSecOps-technologiestack. De recente overname van Longbow Security door het bedrijf vergroot ook het marktbereik van Veracode via zijn ecosysteem van strategische beveiligingsaanbieders.

Het Veracode® Velocity™ Partner Program heeft een gelaagde structuur die is afgestemd op verschillende niveaus van betrokkenheid en investering. Voordelen zijn onder meer vroege toegang tot Veracode-producten, uitnodigingen voor Veracode Technical Summits en lidmaatschap van de Partner Technical Advisory Council, deelname aan thought leadership-programma’s, programma’s voor omzetversnelling en marketinginvesteringen.

Als onderdeel van het Velocity™-programma heeft Veracode ook zijn verbeterde Partner Technical Certification Program bekendgemaakt. Dit initiatief biedt partners technische certificering op vier progressieve niveaus, schrapt alle vereisten voor voortdurende professionele opleiding en vergroot de zichtbaarheid van expertise met Credly-badges. Deze nieuwe certificeringen zullen de services en verkopen van partners helpen stimuleren.

Baanbrekende impact

Het nieuwe partnerprogramma van Veracode is nu actief, waarbij verschillende partners al de voordelen van verbeterde samenwerking en ondersteuning ervaren.

Traci Byrne, hoofd Global Security Strategy & GTM bij World Wide Technology, stelde: “Het nieuwe partnerprogramma van Veracode transformeert de manier waarop we omgaan met beveiligingsoplossingen. De gestructureerde niveaus en duidelijke prikkels stellen ons in staat om onze investeringen rechtstreeks af te stemmen op resultaten, wat zowel onze klanten als onze bedrijfsstrategie ten goede komt. Dit programma ondersteunt niet alleen onze groei, maar verbetert ook ons vermogen om uitgebreide beveiligingsoplossingen effectiever aan klanten te leveren.”

“Ons team is erg enthousiast over de verbeteringen aan het partnerprogramma van Veracode,” aldus Michelle Jones, Senior Manager Strategic Alliances bij GuidePoint Security. “Dankzij de duidelijkheid en eenvoud van het programma kunnen we ons meer richten op het leveren van waarde en minder op het omgaan met complexiteiten. Door ons strategische partnerschap kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en aanzienlijke vooruitgang boeken in applicatierisicobeheer.”

Clint Huffaker, Application & API Security Practice Manager bij World Wide Technology, merkte op: “Het Consultant Certification-initiatief van Veracode is een transformatieve stap voorwaarts voor partners, die hen een gestructureerd traject biedt om hun technische vaardigheden te verbeteren. Het is goed ontworpen om partners te ondersteunen, waarbij hun vermogen om superieure services te leveren en de activiteiten te stimuleren vergroot wordt.”

Peterson sloot af met: “Het verbeterde programma richt zich rechtstreeks op de groeiende behoeften van onze partners en biedt hen een duidelijk pad naar succes. Ons doel is altijd om partners in staat te stellen hun bedrijf te laten groeien en tegelijkertijd superieure beveiligingsoplossingen te leveren aan onze klanten wereldwijd.”

Ga naar de website van Veracode voor meer informatie over Veracode en het nieuwe partnerprogramma.

Over Veracode

Veracode is een wereldleider op gebied van Application Risk Management voor het AI-tijdperk. Op basis van biljoenen regels met codescans en een eigen, via AI geassisteerde herstelmachine, vertrouwen organisaties van over de hele wereld op het platform van Veracode om veilige software te maken en te onderhouden, van de creatie van code tot cloudontplooiing. Duizenden toonaangevende ontwikkelings- en securityteams van over de hele wereld gebruiken Veracode elke seconde van elke dag om nauwkeurige, bruikbare zichtbaarheid te krijgen op exploiteerbaar risico, realtime herstel van kwetsbaarheden te verwezenlijken en hun securitydebt op schaal te verminderen. Veracode is een bedrijf dat vele awards werd toegekend en dat capaciteiten biedt om de hele levenscyclus van softwareontwikkeling te beveiligen, waaronder Veracode Fix, Static Analysis, Dynamic Analysis, Software Composition Analysis, Container Security, Application Security Posture Management, en Penetration Testing.

Meer informatie op www.veracode.com, op het Veracode blog en op LinkedIn en X.

Copyright © 2024 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Veracode is een geregistreerd handelsmerk van Veracode, Inc. in de Verenigde Staten en is mogelijk geregistreerd in bepaalde andere rechtsgebieden. Alle andere productnamen, merken of logo’s behoren toe aan hun respectieve houders. Alle andere hierin genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Katy Gwilliam

kgwilliam@veracode.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr