04:16 uur 31-07-2024

Ontsluiting van de kracht van LLM (Large Language Models): van grondbeginselen van neurale netwerken tot transformatie van de biofarma-industrie

Scientist.com hosts webinarserie om de grondbeginselen te verkennen van neurale netwerken en de nieuwste toepassingen van LLM (large language models) in biofarma

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, het toonaangevende biofarma-onderzoeksplatform, kondigde vandaag de lancering aan van een multipart webinarserie met een panel experts om de toepassing van AI in de biowetenschappen te bespreken. De serie omvat presentaties van Chris Petersen, oprichter en CTO van Scientist.com, maar ook van sprekers van Certis Oncology, Private AI, en een aantal anderen.

“Net zoals de introductie van de personal computer in de jaren ’80 en het internet in de jaren ’90, bieden AI-technologieën van de jaren 2020 een nooit eerder gekende mogelijkheid om bijna elk aspect van de activiteiten van een bedrijf te verbeteren,” aldus Chris Petersen, oprichter en CTO van Scientist.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Preci

+1 877-644-3044

marketing@scientist.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr