14:14 uur 31-07-2024

SynMax verzekert NGA-pilot voor revolutionaire geospatiale MDA-tool, Theia

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– SynMax, een toonaangevend inlichtingenbedrijf dat gespecialiseerd is in geospatiale analyses, kondigt met trots de toekenning van een testproject voor maritieme geautomatiseerde analyses aan van de National Geospatial-Intelligence Agency (NGA). Theia, de ultramoderne geospatiale Maritime Domain Awareness (MDA)-tool van SynMax, wordt mogelijk gemaakt door uitgebreide maritieme gegevens van Planet Labs PBC (NYSE: PL), een strategische satellietdatapartner, gecombineerd met meer dan tien belangrijke bronnen van maritieme gegevens en aangestuurd door SynMax AI.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240729892528/nl/

SynMax's maritime domain awareness platform, Theia, has been awarded a pilot project for maritime automated analytics from the US National Geospatial-Intelligence Agency (NGA). (Photo: Business Wire)

SynMax’s maritime domain awareness platform, Theia, has been awarded a pilot project for maritime automated analytics from the US National Geospatial-Intelligence Agency (NGA). (Photo: Business Wire)

“Theia markeert een belangrijke sprong in MDA-technologie en levert bruikbare informatie via geavanceerde inlichtingenfusie, aangestuurd door gepatenteerde AI en beeldanalisten van wereldklasse.” De oprichter en CTO van Synmax, Eric Anderson, verklaarde: “Deze samenwerking met NGA vertegenwoordigt een cruciale stap in het bevorderen van nationale veiligheid en maritieme veiligheid.”

“We zijn vereerd dat we door NGA zijn geselecteerd voor dit cruciale testproject,” aldus Brendan Moore, medeoprichter en CEO van SynMax. “Theia’s innovatieve inlichtingenfusieplatform zal essentiële gegevens en analyses leveren ter ondersteuning van de missie van NGA. Deze prestatie onderstreept onze toewijding om de grenzen van AI-gestuurde inlichtingenfusie te verleggen om bruikbare informatie aan onze klanten te leveren.”

De NGA-pilot zal bestaan uit rigoureuze tests en evaluaties van Theia’s capaciteiten, met de nadruk op het vermogen om maritieme activiteiten in bijna realtime te detecteren, te volgen en te analyseren. De strategische samenwerking van SynMax met Planet voorziet Theia van de meest uitgebreide en snelst evoluerende satellietgegevens die beschikbaar zijn, waardoor het een krachtige oplossing is voor het verbeteren van het maritieme domeinbewustzijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brandon Taylor

Bedrijfsanalist

SynMax

btaylor@synmax.com
www.synmax.com

Charles Cormack

Inlichtingenanalist

SynMax

ccormack@synmax.com
www.synmax.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr