05:20 uur 31-07-2024

Taktile benoemd tot categorieleider in besluitvormingsbeheerplatforms door G2 voor zomer 2024

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Taktile, het beslissingsplatform van de volgende generatie, kondigt met trots aan dat het is erkend als Category Leader in de categorie Decision Management Platforms door G2 in zijn Summer 2024 rapport.

G2 is een toonaangevend beoordelingsplatform voor technologische software en diensten dat authentieke gebruikersbeoordelingen in real time verzamelt. Het gebruikt deze gegevens vervolgens om kwartaalrapporten en overzichten te publiceren waarin de beste softwarebedrijven en -producten ter wereld worden gerangschikt.

Taktile gelooft dat deze erkenning als categorieleider op G2 getuigt van de toewijding van het bedrijf aan het leveren van een oplossing die teams bij banken en fintech-bedrijven in staat stelt om geautomatiseerde risicobeslissingen te ontwerpen, te experimenteren en te optimaliseren gedurende de gehele klantlevenscyclus.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ashley Baird – ashley.baird@taktile.com / +49 163 4307811

Check out our twitter: @NewsNovumpr