23:08 uur 01-08-2024

Kape Technologies en ExpressVPN benoemen Ankit Khemka tot CMO

LONDEN & BRITSE MAAGDENEILANDEN–(BUSINESS WIRE)– Kape Technologies kondigde vandaag de benoeming aan van Ankit Khemka als Chief Marketing Officer (CMO), waarmee het senior leiderschapsteam van de groep wordt versterkt en het bedrijf een nog grotere toewijding levert aan het bouwen van een veiliger, vrijer internet met zijn toonaangevende privacy- en beveiligingstechnologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240801970205/nl/

Ankit Khemka (Photo: Business Wire)

Ankit Khemka (Photo: Business Wire)

Khemka is een doorgewinterde professional met een diverse achtergrond in merkontwikkeling, groeimarketing en strategische bedrijfsontwikkeling. Khemka was onlangs Global General Manager en hoofd marketing bij Revolut. Daarvoor werkte hij bij HelloFresh en Rocket Internet Group, waar hij verantwoordelijk was voor de opbouw en schaling van bedrijven in de VS, India, Europa en Latijns-Amerika.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen
Persbureau Kape Technologies

press@kape.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr