23:09 uur 01-08-2024

Tecnotree en MiFibra werken samen om de Operations Support Systems revolutionair te veranderen

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider gespecialiseerd in digitale platformen en services voor BSS-, OSS-, AI-, 5G- en op de cloud gebaseerde technologieën, gaat samenwerken met MiFibra, een vooraanstaande provider van services voor breedbandinternet met hoge snelheid in Peru, om haar Operations Support Systems te updaten en Fulfillment & Assurance-processen te transformeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240801991666/nl/

Tecnotree and MiFibra Collaborate to Revolutionize its Operations Support Systems (Graphic: Business Wire)

Tecnotree and MiFibra Collaborate to Revolutionize its Operations Support Systems (Graphic: Business Wire)

Dankzij dit strategische partnerschap zal MiFibra het potentieel van haar FTTH-netwerkinfrastructuur (Fiber to the Home) volledig kunnen verwezenlijken en diverse voordelen aanbieden, zoals het vermogen om haalbaarheid, toelevering en onderhoud van services automatiseren, complexiteiten en vertragingen te wijten aan handmatig uitgevoerde taken wegnemen, en de mogelijkheid aanbieden om QoS (quality of services) en QoE (quality of the experience) te garanderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander, Tecnotree CMO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr