00:12 uur 02-08-2024

Technology Holdings wint prijs voor Boutique Investment Bank of the Year bij de 15e jaarlijkse internationale M&A Awards voor tweede jaar op rij!

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Technology Holdings (TH), een wereldwijde boetique-investeringsbank met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, die wereldwijd in 24 landen transacties heeft gesloten, heeft drie prestigieuze prijzen gewonnen tijdens de 15e jaarlijkse International M&A Awards, waaronder voor het tweede jaar op rij ‘Boutique Investment Banking Firm of the Year 2024’.

Technology Holdings won de volgende awards:

  1. Boutique Investment Banking Firm of the Year 2024 voor het tweede jaar op rij.
  2. Professional Services Deal van het jaar (meer dan $ 100 miljoen), voor zijn advies aan Plat4mation, een elite ServiceNow-partner bij de verkoop van een meerderheidsbelang aan Keensight Capital, een toonaangevende Europese private equity-onderneming voor groei-aankopen, en aan ServiceNow Ecosystem Ventures.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Geary

Senior Marketing Manager

E-mail: kate@technologyholdings.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr